Електронни библиотечни ресурси - връзки


Информационният център предлага услуги, които са в полза на посетители от различни възрастови групи. Обособената зала с компютри, скенер, принтер, безплатен Интернет и Електронни бази данни са ежедневно в помощ за изработване на курсови, дипломни работи, подготовка за училище или развлечение.

От Електронна база данни „Образование” на Библиотеката всеки зрелостник може да получи информация за кандидатстване в колеж или университет. За гражданите, които се интересуват от обществено-икономическите, политически, образователни и културни промени в нашия град, е достатъчно само да посетят Информационния център. Те могат да се запознаят с решенията от сесиите, проведени от Общински съвет Търговище чрез Електронна база данни „Общинска информация”.

Приятното и полезно пребиваване в Информационния център се допълва с четенето на електронни книги, вестници и достъп до разнообразната и огромна като количество информация в глобалната мрежа. Необходимостта и желанието от социални контакти по електронен път ще задържи всеки потребител в Скайп, Фейсбук, електронна поща или на друго интересно виртуално място!

 

 

Facebook
Работен календар
Май 2024
ПВСЧПСН
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
   = почивен ден
   = санитарен ден
   = ден без глоби
Работно време: 8:30 - 18:30
Почивни дни: събота и неделя
Анкета
Доволни ли сте от разнообразието на книги, което Регионална библиотека „Петър Стъпов”, Ви предлага:

Да - много
Да - в известна степен
Не - не съм

Покажи гласовете

                                                                                          

В Регионална библиотека „Петър Стъпов” функционира антикварна книжарница, в която се предлагат Вашите неостаряващи във времето любими заглавия. Заповядайте във фоайето на първия етаж!