Новини


На 22 юни писателката Ивета Рашева представи новите си книги "Пет писма от Крит" и "Азбука от попътни хора" в Регионална библиотека "Петър Стъпов".

Новини >> Актуални новини
28 Jun 2021, 15:01:00
На 22 юни писателката Ивета Рашева представи новите си книги "Пет писма от Крит" и "Азбука от попътни хора" в Регионална библиотека "Петър Стъпов".
Присъстващите се насладиха на сладкодумието на автора, която разказа завладяващи лични спомени и истории за пътуванията си по света, вдъхновили творчеството ѝ. Гостите на премиерата се пренесоха в Гърция, като се потопиха в части от книгата "Пет писма от Крит", прочетени от самата Ивета Рашева. За фон на цялостното преживяване беше представена прекрасна презентация със снимки от личният архив на авторката, които разказваха своя история и ни доближиха повече до чувствата и местата, пресъздадени в разказите ѝ.
В премиерата специално участие взе г-жа Неда Антонова, която представи творчеството и личността на авторката. С неподражаемата си харизматичност, тя представи творбите на г-жа Рашева с чувствителността и размаха на творец от висока величина.
След като г-жа Рашева раздаде автографи на почитателите си, срещата ни завърши с разговор за бъдещите ѝ планове и проекти, които ние ще чакаме с нетърпение!
Успешна творческа работа пожелаваме!

 Назад

Коментари

няма налични

Добави коментар
Facebook
Работен календар
Август 2021
ПВСЧПСН
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
   = почивен ден
   = санитарен ден
   = ден без глоби
Работно време: 8:30 - 18:30
Почивни дни: събота и неделя
Анкета
Доволни ли сте от разнообразието на книги, което Регионална библиотека „Петър Стъпов”, Ви предлага:

Да - много
Да - в известна степен
Не - не съм

Покажи гласовете

                                                                                          

В Регионална библиотека „Петър Стъпов” функционира антикварна книжарница, в която се предлагат Вашите неостаряващи във времето любими заглавия. Заповядайте във фоайето на първия етаж!