Новини


На 7 юли РБ „П. Стъпов“ представи биографичната книга на Джони Велинов „Моята история“

Новини >> Актуални новини
27 Jul 2021, 10:45:00
На 7 юли РБ „П. Стъпов“ представи пред читателите от град Търговище биографичната книга на Джони Велинов „Моята история“, написана от популярния спортен журналист Николай Александров. Авторът разказа как е създадена книгата, като сподели личните си мотиви за нейното написване – огромното си възхищение и почит към таланта, спортните подвизи и несломимия дух на легендарния вратар на ЦСКА. Всъщност, „Моята история“ не е обикновена биография на една, макар изключителна личност. Тя представлява хроника на най-големите победи и постижения на велик футболен клуб, съществена част от историята на българския футбол в славната епоха на всенародна обич и признателност. Едно паметно време, когато футболистите даваха всичко от себе си за своите фенове, за своя клуб и за родната страна… и на терена се раждаха легенди.
Георги Велинов, наричан просто „Джони“, отговори на многобройните въпроси на публиката за миналото, настоящето и бъдещето на българския футбол.
На срещата присъстваха много граждани, журналисти и футболни фенове от няколко поколения. Привърженици на различни отбори, всички те бяха свързани от искрено преклонение пред успехите, постиженията и победите, разказани в личната история на една истинска звезда в българския спорт.

 Назад

Коментари

няма налични

Добави коментар
Facebook
Работен календар
Септември 2021
ПВСЧПСН
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   
   = почивен ден
   = санитарен ден
   = ден без глоби
Работно време: 8:30 - 18:30
Почивни дни: събота и неделя
Анкета
Доволни ли сте от разнообразието на книги, което Регионална библиотека „Петър Стъпов”, Ви предлага:

Да - много
Да - в известна степен
Не - не съм

Покажи гласовете

                                                                                          

В Регионална библиотека „Петър Стъпов” функционира антикварна книжарница, в която се предлагат Вашите неостаряващи във времето любими заглавия. Заповядайте във фоайето на първия етаж!