Новини


Посещения от първокласници на I ОУ „Христо Ботев” - Търговище по повод успешният край на изучаването на буквара

Новини >> Актуални новини
18 May 2022, 15:54:41
На 10 и 11 май децата от I "а", I "в" клас и I „г“ клас с класни ръкводители, съответно г-жа П. Михайлова, г-жа С. Груйкина и г-жа З. Андонова от I ОУ „Христо Ботев” - Търговище, всички те ни гостуваха в Регионална библиотека "Петър Стъпов". Повод за посещението е успешният край на изучаването на буквара.
Първокласниците посетиха за първи път библиотеката и успяха да разгледат голяма част от "Детски отдел", и да се запознаят с нашия фонд. Децата останаха впечатлени от изобилието от интересни книжки, игри и развлекателните дейности, които се предлагат в отдела. Колегите бяха подготвили презентация за учениците, в която накратко обясниха за дейностите на институцията, запознаха ги с отговорностите и задълженията им като нови читатели. Бяха подготвили интересни игри, в които децата се включиха с ентусиазъм.
Всяко дете получи безплатна читателска карта и подаръци от нас.
До нови срещи в Регионална библиотека!
Малчуганите получиха и своите грамоти от участието си в Бисерче вълшебно, което е първата награда в България, посветена на съвременните детски книги, отличени чрез гласуване от децата. Днес 11 май е последният ден с възможност за гласуване.

 Назад

Коментари

няма налични

Добави коментар
Facebook
Работен календар
Юни 2022
ПВСЧПСН
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   
   = почивен ден
   = санитарен ден
   = ден без глоби
Работно време: 8:30 - 18:30
Почивни дни: събота и неделя
Анкета
Доволни ли сте от разнообразието на книги, което Регионална библиотека „Петър Стъпов”, Ви предлага:

Да - много
Да - в известна степен
Не - не съм

Покажи гласовете

                                                                                          

В Регионална библиотека „Петър Стъпов” функционира антикварна книжарница, в която се предлагат Вашите неостаряващи във времето любими заглавия. Заповядайте във фоайето на първия етаж!