Новини


Регионална библиотека „П. Стъпов” отбеляза Деня на спонтанните актове на доброта

Новини >> Актуални новини
16 Feb 2023, 23:00:00
Регионална библиотека „П. Стъпов” отбеляза Деня на спонтанните актове на доброта по възможно най-приятния начин. Посетихме нашите малки приятели в I ОУ „Христо Ботев“. Домакини този път ни бяха учениците от II "б" клас, с класен ръководител г-жа Р. Колева и III "в" клас, с класен ръководител г-жа Миланова.
С кратко представяне на празника започна нашата среща и с диалог защо е важно да сме добри. Учениците с живо любопитсво разгледаха книгите, които бяхме подготвили за тях, а после изслушаха любими тематични песнички. В продължение на срещата ни имахме възможност да почетем стихове, посветени на днешният ден и да поиграем на забавни игри, с които научихме повече за добротата и къде да я намерим. В края на срещата ни третокласниците ни зарадваха с ръчно рисувани картини, които подариха на нашите колежки от "Детски отдел". Всяко дете получи картичка за изработване, посветена на Деня на спонтанните актове на доброта, с пожеланието всеки ден да сме все по-добри!
Очакваме с нетърпение следващата ни среща!

 Назад

Коментари

няма налични

Добави коментар
Facebook
Работен календар
Юни 2023
ПВСЧПСН
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
   = почивен ден
   = санитарен ден
   = ден без глоби
Работно време: 8:30 - 18:30
Почивни дни: събота и неделя
Анкета
Доволни ли сте от разнообразието на книги, което Регионална библиотека „Петър Стъпов”, Ви предлага:

Да - много
Да - в известна степен
Не - не съм

Покажи гласовете

                                                                                          

В Регионална библиотека „Петър Стъпов” функционира антикварна книжарница, в която се предлагат Вашите неостаряващи във времето любими заглавия. Заповядайте във фоайето на първия етаж!